Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comDivat utálkozni


Criss szerint érdekes dolog a bűvészet, mert más művészszakmában, pl. a színészetben nincs ilyen egymásra mutogatás, nem hiszi, hogy Matt Damon negatívan nyilatkozna Brad Pittről. Van köztük egyfajta bajtársiasság.
A bűvészet más, mert csak kevesen vannak igazán csúcson, emlékszik, amikor feltörekvő bűvész volt, hihetetlen támogatást kapott a többi amatőr bűvésztől. Mihelyt eljutott a csúcsra, olyan volt, mintha neheztelnének rá. Houdinivel is megesett, hogy más bűvészek az övére ragasztották a plakátjukat. LOYAL'Saturday videó 2012.03.28.


Miért utálják a bűvészek Criss Angelt? - Írta: Gregory Green, bűvész

"Az elmúlt hetekben olvastam néhány zavaró bejegyzést bűvészektől. Hogy bűvészek negatív hangvételű cikkeket írnak, vagy pozitívakhoz írnak negatív véleményt, hogy őszinte legyek, ez meghökkent engem. Mi a fenéért akarná valaki eltiporni azt az embert, aki a mai fiatal generáció számára a bűvészet arcává vált? Meg kell hogy mondjam, nem mindig értek egyet Mr. Angellel, vagy a taktikájával. De úgy gondolom, a véleménykülönbséget nyilvánosan hangoztatni nagyfokú tiszteletlenségre utal, az értelmi képesség hiányára, és legfőképpen a sárga irigységre.
Amikor hallok egy bűvészt Criss Angelről tiszteletlenül nyilatkozni, ez az, amit kihallok belőle: én is lehetnék ő, több tehetségem van, jobban nézek ki, hüpp-hüpp-nyafi-nyafi.
Azt hiszem, rosszul hiszed, hogy te is lehetnél ő, mert akkor te lennél. Nem úgy nézel ki, nincs meg a tehetséged, vagy talán, de csak talán nem voltál jó helyen jó időben. Tedd magad túl rajta és legyél sikeres, szerezz követőket. Kezdj neki a gyakorlatoknak, gyakorolj többet, vedd észre, hogy ez showbiznisz, amelyből a 20 százalék a show, 80 százalék a biznisz.
És ha akad olyan közületek, aki még mindig csodálkozik, Criss Angel hogyan csinálta, íme néhány díja."
[Felsorolja a díjakat, lásd. Criss díjai oldal]
...
"És nem mellékesen van egy hosszú ideje futó tévés bűvészműsora, és egy előadása a Las Vegas Stripen. Szóval igen, van egy kis tapasztalata, tud egy kicsit bűvészkedni, hihetetlen munkamorálja van, naponta jár edzeni. Criss Angel megérdemelte a sikert, amit elért. Most megosztok egy apró titkot, nagyon kedves fickó. Több ízben is szakított rám időt, hogy beszéljen velem, és rendkívül barátságos volt, és mindenki, akit ismerek és találkozott vele, ugyanezt mondja. Itt egy fickó, aki érti a mai üzleti világ alapvető koncepcióját. A kedves fickók és cégek futnak be először. Sok bűvész és sok cég nem érti ezt, és emiatt elbukik. Egy olyan világban élünk, ahol az, amit kimondasz és megteszel, mindenkihez eljut. Ha megsértesz egy ügyfelet, megkockáztatod, hogy ezzel megsértesz még százat, vagy ezret is. Szóval, legyél kedves és barátságos és tényleg próbálj meg a legjobb lenni, de legalább ne ócsárolj nyilvános fórumban egy hihetetlen sikertörténetet.

Üdvözlettel,
Gregory"________________________________________

Érdekes módon olyan nagyszerű, legendás bűvészeknek, mint David Copperfield, Siegfried & Roy, Penn & Teller, Lance Burton, James Randi ... és még sorolhatnám, az égvilágon semmi baja nincs Criss-szel. Általában a féltékeny, feltörni kívánóknak van. Ezzel le is zárom a témát.

________________________________________


A Mindfreak sorozatban látottakhoz kapcsolódóan:

"Idén a Mindfreakben van egy 'Skeptic' című epizódom, amikor meghívom azokat az embereket, akik nem hisznek nekem, hogy jöjjenek és játsszanak velem, hogy meglássák, nincs semmilyen trükkfelvétel. Minden bizonnyal meg fog változni a véleményük - és az életem, a karrierem lesz a tét. Tehát, ha eljönnek majd megnézni a BeLIEve-et, akkor is minden élőben a szemük előtt fog történni, és ezzel vége is lesz a kételkedésüknek." | Cikk itt. |

________________________________________


A BeLIEve előadáshoz:

"Ha az emberek szeretik a Mindfreaket, nagyon izgatottak lesznek a Believe-től. Valóban látni fogják azokat az illúziókat, amelyekről azt hiszik, csak trükkfelvételekkel lehet őket megvalósítani. Azok a szkeptikusok, akik azt hiszik, hogy hazugság és nem lehet élőben megcsinálni, ők is el fogják hinni, hogy igenis lehet, mert az illúziók messze meg fogják haladni mindazt, amit valaha csináltam." | Cikk itt. |

A tesztelőadások idején íródott kritikák és a vele ellentétes nézői vélemények is beszédesek ... | BeLIEve oldal, tesztelőadások bekezdés |