Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comTV-sorozat szerepek


Las Vegas | 2005.

3. évad 8. rész - Bold, Beautiful & Blue / Kasmír Csillaga


Tartalom: A Kasmír Csillaga a vilég legnagyobb zafírja, indiai nemzeti kincs. Ellopják a Montecitóból, még mielőtt kiállításra kerülne. Az önmagát alakító Criss Angelt is meggyanúsítják, aki éppen bemutatókkal és trükkökkel szórakoztatja a kaszinó közönségét.CSI: NY / New York-i Helyszínelők | 2007.

3. évad 18. (65.) rész - Sleight Out of Hand / Csalás és ámítás


Tartalom: A híres bűvész, Luke Blade három egymást követő éjszakára tervezi három halált megvető mutatványát. De az első két éjjel két asszisztense hal meg a mutatványaihoz hátborzongatóan hasonlatos módon. Vajon fény derül-e a titokra, mielőtt meglesz a harmadik áldozat?


(A bűvész karaktere majdnem Criss saját maga /kivéve persze a gyilkolászás :-D / - még a jelmondatai is bele vannak véve az epizódba)Rules of Engagement / Egy kapcsolat szabályai | 2011.

5. évad 14. epizód - Uh-Oh It's Magic / Egy kis varázslat


Grandfathered | 2015.

1. évad 4. epizód - Deadbeat


Dice | 2016.

1. évad 3. epizód - Prestige