Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . com
The SupernaturalistsHoudini halálának 88. évfordulóján, halloweenkor, azaz 2014. október 31-én fedte fel Criss Angel a The Supernaturalists nevű produkciójának terveit.

"Felkerestem a világ legjobb bűvészeit, akik történelmet írtak."

A csapat kezdeti tagjairól itt lehet információt találni.

2015. június 26-án indult el a show (egy napot csúszott egy veszélyes helyzet miatt), amelynek alkotója és producere Criss.

Criss esténként a Luxorban lépett fel ekkortájt még a BeLIEve-vel, de feltűnt ebben az új show-ban is. Személyesen is, de élő kapcsolásban mindenképpen, hála a modern technika csodáinak.

"Azt tervezem, hogy felbukkanok és bejelentés nélkül ott termek a színpadon. De nincs rám szükségük. Csak azért akarok ilyet csinálni, mert jó móka tréfálkozni és improvizálni a színpadon ilyen tehetséges emberekkel, akik a bűvészet jövőjét jelentik."

"Átkutattam a világot értük," mondja Criss a műsorban szereplő bűvészekről.

A csapattagoknak különleges szerepük van. Az America’s Got Talent tehetségkutató műsorból ismert két amerikai versenyző, Landon Swank és Spencer Horseman az Illuzionista és a Szabadulóművész. A dél-afrikai előadó, Banachek a Mentalista. A francia Stefan Vanel a Manipulátor. A spanyol Adrian Vega az utcai mutatványait hozza. A kolumbiai Johnny Dominguez a Kutyavarázsló. Két Mókamester, a mexikói Nagy Maestro és Fifi az Amerikai Virgin-szigetekről egy kis vidámságról gondoskodik. Krystyn Lambert, színpadi nevén Krystyn, játssza a Szemfényvesztés Végzet Asszonyát. Krystyn a BeLIEve műsorban is dolgozott.

"Ez egy család-orientált show. Vicces, veszélyes, szexis, lenyűgöző, félelmetes. Az üteme észbontó."

"Nem kellene ezt tennem. Maradhatnék otthon is, úszkálhatnék minden nap, élhetnék ilyen életet, de ez nem én vagyok. Emellett döntöttem, nem a pénzért teszem, semmi másért, mint hogy szeretek alkotni. Szeretek tehetséges emberekkel ötletelni, problémákat megoldani és megpróbálni egymást ösztönözni, ... nagyobb projektet létrehozni, mint amilyet egymagam tudnék."


Gyors lendületű, és több illúziót tartalmaz, mint bármely más bűvészműsor. Krystyn Lambert szerint "tematikus; minden összefügg egymással és teljes egységet alkot. És ezt csak Criss 5 és félezer négyzetméteres épületében voltunk képesek megcsinálni, ahol a rendelkezésünkre áll repülőgép technológia és a NASA emberei. Ez példa nélküli."

2015 júliusának utolsó hetében a műsor jegyeladási rekordot döntött: a mashantucketi Foxwoods kaszinó The Fox Theater nevű színházában debütáló show több, mint 40 ezer eladott jeggyel büszkélkedhet.

Szeptemberben New Brunswick következett, ahol Criss személyesen is jelen volt. Ugyanígy december 16-a és 20-a között is, újra a Foxwoodsban.

A show nagyszerű kritikákat kapott.
"A két órás előadás elejétől a végéig elbűvölte a közönséget, akik kételkedtek abban, mi a valóság és mi nem az."

2016-ban a turné európai és dél-amerikai időpontokkal folytatódik augusztusban, aztán jön az USA és Kanada. A legfrissebb hírek szerint Criss augusztusban ismét személyesen jelen lesz az előadásokon.


A show hivatalos weboldalai:

TheSupernaturalists.com | CrissAngel.com/TheSupernaturalists