Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comCriss Angel rekordjai- Szabadulás börtöncellából: 2 óra alatt (Houdini: 4 óra alatt)

- Szabadulás kényszerzubbonyból: 2 perc 26 másodperc (Houdini: 5 perc) - 2003. január 15.

- Testfelfüggesztés - 2002. február 20. - New York, Times Square: 5 óra 42 percig volt a bőrénél fogva felakasztva 8 halászkampóra, 75 ezer néző látta a helyszínen

- Víz alatt eltöltött leghosszabb idő - 2002. augusztus 26. - 24 óra megláncolva egy telefonfülke nagyságú tartályban. Kizárólag levegőt juttattak be neki egy csövön keresztül, semmi alvás, semmi étel. A végén Houdini előtti tisztelgésből saját maga szabadult ki, nem úgy szedték ki. A mutatvány futótűzként terjedt az újságokban, és a TV is élőben közvetített róla.

- Édesanyja 70. születésnapja alkalmából utcai mutatvány keretében felgyújtotta magát, arc-és kézvédő nélkül (46 másodpercig égett, a Mindfreak 1. évadában látható, 2005.)

- Leggyorsabb metamorfózis trükk: kevesebb, mint 1 másodperc

- Szabadulás dupla kényszerzubbonyból - 2008. Bourbon Street, New Orleans, 3 perc 11 másodperc.

- A legtöbb, egyszerre 100 embert tüntette el - Guinness Rekordok Könyve, 2010. május 26.

- A MINDFREAK című, hetente jelentkező sorozat volt a televíziózás történetének legsikeresebb bűvészműsora – 6 évaddal és több, mint 100 epizóddal. Ezalatt Criss több, mint 1000 illúziót, szabadulást és elme-test-lélek bemutatót hajtott végre. Több, mint 100 millióan nézték évadról-évadra a tévében, több, mint 90 országban.

- Criss Angel többet bűvészkedett a televízióban, mint bármely más bűvész a történelemben. Ez több órát jelent, mint amennyit Houdini, David Copperfield, Siegfried & Roy, Doug Henning, és Penn & Teller összesen.

- Criss Angel az internet történetének legnézettebb bűvésze csak a YouTube-on a több, mint 200 milliós megtekintéssel. Criss egyik videója – a "Walk on Water" - eddig több, mint 45 millió megtekintést gyűjtött be; többet, mint David Blaine, David Copperfield, Siegfried & Roy, és Penn & Teller legnézettebb videói együttesen.

- Több, mint 50 000 ember előtt lépett fel Clearwaterben, Floridában - ez volt a bűvészet történelmének legnagyobb nézőszáma, amely Houdiniével vetekszik (2008. július 30.).

- Criss Angelt több, mint 5 és félmillió ember követi csak a Facebookon és a Twitteren - több, mint bármely más bűvészt az internet történelmében.

- A BeLIEve című színpadi műsorában több mint 40 olyan látványos illúzió látható, amely sehol máshol - több mint bármely más bűvészshow-ban a világon!

- A BeLIEve a jegyeladások alapján a világ legnézettebb bűvészműsora.

- 2011. augusztus 15-én indult el Criss Magic Broadcasting Network-je alatt a MagicPlace.com weboldal. Azonnal meg is döntötte az internetes TV-k rekordjait. Abban a pillanatban, amikor a MagicPlace.com élessé vált, rögtön 4000 találatot számoltak rajta az első másodpercben. Az eltelt első perc után a megtekintések száma 240 ezerre emelkedett, és kevesebb, mint tíz perc után a világ minden tájáról érkező forgalom akkora volt, hogy mindkét nagy teljesítményű szerver leállt a túlterheltség miatt.______________________________________


- Az egyetlen mágus, aki a két legrangosabb bűvészmagazin címoldalán is szerepelt rövid időn belül: Magic (2003. október), Genii (2003. december)

- Az egyetlen mágus, aki eddig hatszor (!) is az év bűvésze lett.

- Több díjjal tüntették ki, mint bármely más bűvészt; valamint ő a Legfiatalabb Bűvész, aki bekerült a Hírességek Csarnokába és megkapta az Élő Legenda díjat is!


______________________________________


Egyéb információk:


- 2007. áprilisában megjelent első könyve: Criss Angel MINDFREAK: Secret Revelations from the Master of Surreality (LA Times bestseller lett)

- Halhatatlanná tették a Madame Tussaud's viaszmúzeumban (Las Vegas, 2009. május 21.).