Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comMindfreak előadásTesztelőadások: 2001. november 20-tól
Premier: 2001. december 13.
Utolsó előadás: 2003. január 6.
Helyszín: World Underground Theatre a WWF épületében
Cím: New York City, Times Square, a Broadway és a Nyugati 43. utca sarkánCriss a 'Mindfreak' című, élő színpadi műsorában kombinálta a zenét és az illúziót. Az Off-Broadway előadás sikeresen futott a Broadway és a Nyugati 43. utca sarkán lévő World Underground Színházban.

A 2001. szeptember 11-i események után indult a műsor; Criss ismerősei őrültségnek és kockázatos tettnek tartották, hiszen nagy volt a bukás esélye. Ráadásul, Criss a saját kezébe akarta venni az irányítást, pénzügyi szempontból is. Édesanyját arra kérte, hogy a családi házra jelzálogot vehessen fel - a pénzből állította színpadra a show-t. Criss azt mondta neki, hogy ha kudarcot vall, akkor minden munkát elvállal, de visszafizeti neki.

Elkezdte a szereplőválogatást, megtervezte a karaktereket. Olyan speciális effektusokat akart, mint amit a Terminatorban és más akciófilmekben látott. Olyan hatást akart gyakorolni a közönségre, hogy hihetetlennek tartsák és mindenki látni akarja.

"Azt szeretném elérni, hogy a közönség minden pillanathoz érzelmileg kapcsolódni tudjon, és hogy a valóság és az illúzió közti határvonalak elhomályosodjanak. Hiszek abban, hogy ez az, ami az embereket izgalomban tartja."

A 65 perces műsor bűvésztrükköket és látványos illúziókat is tartalmazott. Az emberek le voltak nyűgözve és imádták.

Ennek ellenére nem szállt a fejébe a siker; továbbra is keményen dolgozott és nem adta át másnak a reklámozást sem: "Én voltam az a fickó a sapkában és a sötét napszemüvegben, aki a szórólapokat osztogatta. Hirdetnem kellett, így amikor éppen nem léptem fel, reklámoztam."

Criss nyilvános mutatványokat is előadott, hogy népszerűsítse az előadást. | Testfelfüggesztés | Víz alatt 24 órán keresztül |

A 'Mindfreak' nagy siker lett, 2002 halloweenjekor volt látható az erre alapuló, azonos című, egy órás tévés különkiadása.

Még 2002-ben megjelent az előadás zenéje CD-n, 'Criss Angel: Mindfreak' címmel.

Criss rajongótábora egyre nőtt. Az eredetileg 12 előadásosra tervezett műsor végül több, mint 600-zal ért véget.

___________________________

"Egészen elbűvölő! Ördögien ötletes, varázslatos show" - The New York Post

"Rendkívüli és szórakoztató" - The New York Times

"Egy szenzációs látványosság, lebilincselő és szemkápráztató" - The Daily News

"Angel megenné David Copperfield máját egy jó Chiantival és David Blane arcába köpné egy denevér fejét?" - Time Out New York

"Elképesztő illuzionista, a legjobb, akit valaha láttam!" - Howard Stern (2002.)

___________________________


Érdekesség a WWE (World Wrestling Entertainment) pankráció promoter céggel kapcsolatban:
Criss nagy WWE rajongó, azt mondja, az edzéstervében harcművészet is szerepel, például kung fuzik, taekwondózik és karatézik, mert ezzel erősíti a testét-lelkét.

"Amikor először próbálkoztam, sok olyan emberrel találkoztam, akik nem tartották be azt, amit ígértek. Nem titok, hogy a banktól vettem fel kölcsönt, és jelzáloghitelt édesanyám házára. Kész voltam 410 000 dollárt belefektetni abba, hogy megmutassam, valami különlegesre vagyok képes.
Akkoriban Manhattan utcáit jártam, és a Broadway és a Nyugati 43. utca sarkán volt a World Wrestling étterem, tele relikviával. Az alapító, Vince McMahon és az összes harcos eljött megnézni a műsoromat. Nagy rajongóim voltak, és Vince adta nekem a legelső alkalmat, az utcáról bevitt egy 125 ülőhelyes színházba, amit egy bankett teremből alakítottunk ki. Ez vezetett az összes mutatványhoz, az összes tévéműsorhoz, mindenhez.

14 hónapig dolgoztam velük, és amikor 24 óráig víz alatt voltam ["Submerged" bemutató, 2002. augusztus 26.], akkor is mind velem voltak. A pankrátorok találkahelyétől jutottam el az első két Mindfreak tévés különkiadásig, a Sci-Fi Channelen a Supernaturalig és két japán tévéműsorig. Ezután kötöttem ki az A&E Mindfreak sorozatánál, és ahogy mondják, a többi már történelem.

Mindez már 10 éve történt. A pankrátorokkal kezdtem 2000-ben, és 2003-ig így, vagy úgy kapcsolatban voltam velük. Az egész csak egy 3-szor 6 méteres, kerek színpaddal kezdődött, és úgy tűnt, a siker hamar halmozódott, ezért minden alkalommal nagyobb helyre volt szükségünk."


| Még több infó: hírblog, WWE címke. |

___________________________

Criss 2012-ben a The Loyal Vault című műsorában még több részletet árult el az előadással kapcsolatban; bemutatta a reklámvideót is. | Itt látható a hírblogban. |

___________________________

Amikor eleinte még producerkeresőben volt 2000-ben, Criss a legendás Stan Winstonnal dolgozott egy úgynevezett 'showcase'-en, egy reklámanyagon. | Érdekes részletek videóval együtt itt láthatóak. |

Akkori menedzserével, Peter Theával együtt vagy 60 producerrel találkoztak, Broadway producerektől elkezdve a Vegasban tevékenykedő Steve Wynnig.

___________________________

Karakterek:

Irus, Tronik, Criss, Usher, Illusia, Eos

___________________________