Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . com
Mindfreak Live!


A turné


2014 júliusában érkezett a nagy hír, miszerint Criss Angel kiteszi a lábát hat év óta először Las Vegasból, hogy 3 különkiadás show-val lépjen fel Dubajban: a MINDFREAK LIVE!-val. A show a tévétörténelem legsikeresebb bűvészsorozatára, a Mindfreakre épül és 90 perces lesz. A fellépések Dubajban végül elmaradtak, és Amerika-szerte indult hódító körútjára a show. November 13-án volt az első előadás a machantucketi Foxwoods kaszinóban, majd 2015. januárjában Eastonban és Huntingtonban folytatódtak. Criss lényegében "hazavitte" a műsort Long Islandre. | Interjú: 2015.01.23. | Egy kritika: Criss Angel mesteri volt a New York-i The Paramountban

Január után májusban ismét útra kelt a Mindfreak Live! Május 26-án Buffalo, 30-án pedig Baltimore láthatta a bűvészt élőben.
A Mindfreak Live! előadás a Luxorban


2016 januárjában jött a hír , hogy a világ legsikeresebb bűvészműsora, a Criss Angel BeLIEve nagy átalakuláson fog átesni, és talán új nevet is fog kapni. A tesztelőadások május 25-én indultak.

Criss: "Csodálatos, kicsit több, mint hét év volt, és nagyon izgatott vagyok, hogy a Mindfreak Live!-ot hazavihetem a Luxorba."

A Cirque du Soleil megengedte Crissnek, hogy megalkossa, rendezze és a producere legyen az új műsornak, mert a céljuk az, hogy kiterjesszék és folytassák a következő öt évben is a partnerséget vele, a BeLIEve sikerén felbuzdulva. Egy megjelent kimutatás szerint Criss a BeLIEve-vel 150 millió dollárt hozott a konyhára.

Jerry Nadal, a Cirque du Soleil alelnöke: "Criss egy úttörő és jövőbe tekintő művész, és együtt létrehoztuk a BeLIEve-et, a maga nemében egyedülálló színpadi bűvészjelenséget, amelyre mindannyian rettenetesen büszkék vagyunk. Amikor először láttuk az új műsorát, a Mindfreak Live!-ot a turné során, ráébredtünk, még mindig mennyivel tovább volt képes eljutni, milyen végtelen lehetőség rejlik a műsorban a rajongói számára, és hogy milyen nemzetközi a közönség itt Las Vegasban. Nagyon lelkesek vagyunk a partnerségünk folytatását illetően a bűvészvilág legnagyobb nevével, amelynek keretein belül Criss a legutóbbi, páratlan vízióját fogja életre kelteni a Luxorban."

Criss: "Életem munkája fog megvalósulni ebben az előadásban ... onnan ered, hogy a Cirque látta a turnéműsoromat és őszintén szólva, eldobta tőle az agyát és felismerte, hogy ez valami olyasmi, amit már a kezdetektől fogva csinálni akartam. Egybeolvasztjuk a 3D-s intenzív élmények, a videós térképészet, a legnagyszerűbb Barco LED videofalak legújabb, legkifinomultabb technológiáját, a legújabb világítástechnikát, majdnem 500 fényforrást. Ezek a legfrissebb, legnagyszerűbb, mozgó világítóeszközök. Nekünk van a világon a legkorszerűbb technológiánk, és képzelőerőnk egy olyan hihetetlen rendszer számára, ami a műsort működtetni fogja."

"Ez a show olyan illúziókat tartalmaz, amelyeket 18 évvel ezelőtt meg akartam valósítani, [...] Valóban megmutatja az én és a karrierem eredetét és fejlődését. Visszamegy az időben és a karrierem egyes pillanatait életre kelti a videófalakon. ... Minden életre kel a színpadon, szóval különböző időszakokból látsz engem, amint előadok valamit. [...] Ez egy hullámvasút. Soha nem tudod, mi fog legközelebb történni. Félelmetes, csábító, rejtélyes, veszélyes és szívet melengető. Nem találom a szavakat, túláradnak bennem az érzelmek a show-val kapcsolatban. Szenvedélyes vagyok vele kapcsolatban. Azt hiszem, ez eddig a legnagyszerűbb munkám. Sok szempontból meg fogja változtatni a bűvészet arculatát. ... Most először kerül bele a közönség igazán a bűvészetbe és érzi is, ahogyan látja is. Az érzelmek varázsa ebben a show-ban annyira odaillő lesz, hogy az emberek nem fognak másfelé nézni. Senki nem lesz képes hátradőlni és lazítani. Az emberek meg lesznek hatódva és csodálatosan fogják magukat érezni."

"Most ezen dolgozom nem kevesebb, mint napi 20 órában, heti hét napon át. Már körülbelül nyolc hete csinálom és még öt hét hátravan. Fejlődni fog és változni. Figyelnem kell a közönségre és változtatnom kell néhány dolgon és bele kell tennem néhány csavart, hogy a [...] premierre minden olyan kiforrjon, amit belevettünk. ... Ez egy nagyon-nagyon igényes show illúziók és technológia szempontjából."

Újabb bizonyíték a kétkedőknek, akik azt hiszik, a tévében kameratrükköket láthattak Crisstől: "[...] az emberek most eljöhetnek és láthatják a show-t és azt is, hogy amit a tévében csinálok, nem különbözik attól, amit élőben a színpadon meg tudok tenni."

"Az emberek el lesznek ájulva a lebegéstől ebben a műsorban. Olyan módon fogok lebegni, ahogyan még egyetlen bűvész, egyetlen emberi lény nem lebegett élőben a színpadon, soha, pont. Nincs semmiféle béna kék függöny. Ez egyszerűen egészen szabadon lesz, normál fényviszonyok között, nem színházi megvilágításban, semmi függöny, semmi. Olyan, mintha látnál az utcán és látnál egy valódi környezetben. Nem megrendezettben, nem ügyeskedve, hanem úgy látnál engem, ahogyan még senkit, képes leszek felrepülni, oldalra repülni, meglódulni, orsóforgást csinálni, és szó szerint néhány lebegés csupán 5 lábnyira (másfél m) történik a közönségtől."

"Van egy vadonatúj jelenet madarakkal, amely egy 200 éves katedrálisban játszódik. A dóm falai meg vannak repedve, így látható, ahogyan a napfény beszűrődik, miközben szállingózik a hó és madarak repülnek be a katedrálisba. Ez egy teljes gyakorlat a közönség fölött, különböző alakzatokban repülő madarakkal, mielőtt még újra életre kelnének. Öt galambot küldünk ki repülni a nézők feje fölött, amelyek egy tollá változnak, amiből egy hóvihar lesz, aztán 110 madár repül át a hóviharon. Lángnyelvek lobognak a kezemben, a testem körül, amelyek egy másik madárrá változnak. A manipuláció mindig a bűvészet része volt. Ez a művészet egy gyönyörű formája, de itt nagyon költői módon látjuk.
A technológiát úgy használjuk fel, ahogyan eddig még nem láttuk, és a közönséget valóban elviszi onnan, ahogyan eddig láttuk a trükköket. Majdnem olyan, mintha érzelmileg elkötelezetté válnál aziránt, amit éppen látsz, mert olyan érzés, mintha kimehetnél meghódítani a világot."

"Ülhettem volna egy helyben, felléphettem volna a "BeLIEve"-vel és begyűjthettem volna érte a hihetetlen sok pénzt. Lógathattam volna a lábamat a medencébe napközben margaritát iszogatva, lóghattam volna a haverokkal, és idejöhettem volna este fél 7-re, hogy felkészüljek az előadásra, felléphettem volna, aztán irány haza. De ez nem én vagyok. A Cirque tudta, hogy ez nem én vagyok.
A Cirque tudta, hogy többre vagyok képes. A Cirque látta, mit csináltam és azt hiszem, látnak jövőt a Criss Angel márkanévben nemcsak itt, a Luxorban, hanem külföldön is."

"Hadd legyek teljesen érthető: ez egy vadonatúj show. Nem felújítás. Minden teljesen új. Minden teljesen más."

Crisshez egy olyan csapat csatlakozott, akik között megtalálhatóak a saját szakterületükön a világ legtehetségesebb művészei.
Chloe Crawford, aki a műsor másik főszereplője. Továbbá: Mateo Amieva komikus (a BeLIEve Maestrója), Penny Wiggins (The Amazing Johnathannel dolgozott együtt), Chase Jarvis trükkművész, Daniel Torres táncos-akrobata, Michelle DiTerlizzi táncos, Matt Carroll táncos, Tatiana Mayarov akrobata, Daymara Sibat táncos, Denys Tolstov egyensúlyozó művész-akrobata, Josh Spencer akrobata, Maila Aberg táncos, és két zenész-VJ: DJeff és Del Cheetah.
2016. június 30-án volt a Mindfreak Live! gála-premierje.

A több, mint 50 illúziót tartalmazó műsor elképesztő sikerrel indult.