Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comJótékonyság


"Úgy gondolom, ez az, ami az életben fontos. Ha mindenki csak egy kicsit is többet törődne a másikkal, azt hiszem, nem lenne annyi válság, mint amennyi manapság a társadalomban van."

"Van egy saját alapítványom is, amit most kezdtem el működtetni, az a neve, hogy Believe Anything Is Possible (Hidd Hogy Bármi Lehetséges); egy olyan szervezet lesz, amely a hátrányos helyzetűeket segíti. Főleg gyerekekre koncentrál, de bárkit támogat, akinek nagy szüksége van segítségre." /2008./

"Amit állandóan mondok az igaz: az emberek nem ismerik az igazi Criss-t, és ez sokkal közelebb áll hozzá, mint amit a TV-ben, vagy a színpadon látnak," mondta Felix Rappaport [az MGM ex-elnöke, 2010-től a Mirage elnöke]. "Nagyon nagyvonalú személyiség. Hatalmas szíve van; szereti a gyerekeket, a családokat, és megbecsüli, ahonnan jött."

Az alapítvány teljes neve, Criss édesapja emlékének adózva: Believe Anything is Possible - A JDS Foundation.


Make-A-Wish Foundation

A világhírű gyermekalapítvány 2007 decemberében odaítélte Criss-nek a Chris Greicius-díjat, mert a hírességek közül a legtöbbet ő tette a gyerekekért.
2010-ben ismét elismerésben részesült, munkájáért és adományaiért, amelyeket csendben, a színfalak mögött tett meg. Május 19-én megkapta a Magical Wish Maker of the Year-díjat (Év Varázslatos Kívánságteljesítője).

Kapcsolódó cikk:
Az igazi varázslat mosolyt csalni egy haldokló gyerek arcára

Könnycseppek futottak végig az arcán, amikor az alapítvány képviselői átadták a díjat, amelyet a legtöbb támogatást nyújtó híresség érdemel ki a haldokló gyerekek kívánságainak teljesítéséért.

"Az összes többi díjnak nincs semmi jelentősége ehhez az elismeréshez és a Make-A-Wish gyermekeinek szeretetéhez képest. Ezek a gyerekek fülig érő mosolyt csalnak az arcomra és arra tanítanak, hogy az életben a legfontosabb az egészség és a boldogság.

A siker itt azt jelenti számomra, hogy érzem a gyerekek szeretetét. Földre tesz. Ez a munka vált a legfontosabbá az életemben. A gyerekek azt hiszik, én teljesítem az utolsó kívánságaikat, és szívességet teszek nekik. De valójában ők sokkal többet tesznek értem, mint én valaha tehetnék értük. Nincs ára, nem lehet megvenni.
Egy ártatlan gyermek csupán veled akar lenni. Ez üt bármekkora vagyont, bármilyen autót, bármilyen ékszert. Nem lehet egy ártatlan, tiszta gyermek őszinte szeretetét, barátságát és ragaszkodását megvenni. Nagyon, nagyon kemény dolog mindig, amikor találkozom velük, tudva, hogy már nem sokáig lesznek velünk. Szívszaggató, hogy nem fogom őket ismét látni, mert a legutolsó az a kívánságuk, hogy találkozzanak velem, vagy szórakoztassam őket, mielőtt eltávoznak.

Oprah is jelezte, hogy segít, és még sok híres barátom fog segíteni pénzt gyűjteni a Make-A-Wish számára. Jobb hellyé akarjuk tenni a világot az ártatlan gyermekeknek. Kisírtam a lelkem, amikor édesapám rákban meghalt. Bárcsak okosabb lennék, bölcsebb, akár egy orvos, hogy megmentsem a haláltól ezeket a gyerekeket. Nem érdemlek díjat azért, amit értük teszek. Csupán megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, és mindenkit arra kérek, hogy ugyanígy tegyen.

A gondoskodás ezekről a gyermekekről vált nekem elsődlegessé. Bármi, amit a polgártársaimért tehetek, akár fiatal, akár öreg, szeretetből fogom tenni.

Ez az, amiről az igazi varázslat szól - látni, ahogy egy gyerek arca mosolyra derül és teljesen elfelejteni, hogy talán ez az utolsó alkalom. Az igazi szeretet és gondoskodás varázslata annak a Fickónak a műve, odafent. Ez Istennek olyan ajándéka, ami mindezt érdemessé teszi. Ez az Ő alapvető varázslata."
Minden Karácsony előtt részt vesz a játékgyűjtó akcióban és nagy összeggel támogatja a kezdeményezést.

Kapcsolódó cikkek:

2008. - Criss Angel és Holly Madison vidámabbá teszik a szünidőt
2009. - Rádiós jótékonyság | video

"Nem szeretek effajta dolgokkal nyilvánosan szerepelni. Inkább csendben és név nélkül teszem a dolgom egész évben a rászoruló gyerekekért. De most ez egy rádióállomás hírverése, így elkerülhetetlenül nyilvánossá válik, de amit teszek, remélhetőleg bátorítani fog másokat is, hogy önként jelentkezzenek és tegyék, amit én."

2010. - Make-A-Wish játékakció | Rádiós jótékonyság 2010

"Olyan áldott az életem. Soha nem felejtem el a magam kemény időszakait, és most hogy van Mindfreak tévésorozatom és előadásom a Stripen, nagy örömmel segítek másoknak, különösen az évnek ebben az időszakában."

2011. - Játékakció 2011
2012. - Játékakció 2012

____________________________________


További cikkek és események (teljes cikk a dátumra kattintva olvasható):


2009. május 21. - A Make-A-Wish gyerekalapítvány gyerekei vendégek voltak akkor, amikor Criss viaszszobrát leleplezték a Venetian hotelbeli Madame Tussaud múzeumban. Megnézhették a BeLIEve-et is.

2010. december 12. - Criss csak ad, ad és ad
Criss az évek során csendben, címoldalra kerülés nélkül váltott valóra több, mint 35 kívánságot. Teljesítette a 13 éves Cashel kívánságát is, aki szeretett volna ellátogatni Criss 'Serenity' nevű otthonába.

2010. december 21. - 1 millió értékű adomány
Criss a Make-A-Wish Alapítvány és a Boys & Girls Clubs of America nevű szervezeteket segítette. A frissen megjelent bűvészdobozából 1 millió dollár értékben, azaz összesen 150 000 darabot adott a gyerekeknek, és elindította az online Magic Jam Initiative nevű szervezetet.

"Azt hiszem, valóban fel tudjuk használni a bűvészetet arra, hogy inspiráljuk ezeket a gyerekeket; hogy segítsük megerősíteni az önbizalmukat, és segítsük a szociális készségük fejlődését. Ez egy nemzeti törekvés, nem csak itt Las Vegasban érvényes. Tudom, hogy valódi kedvtelést tudunk nekik kínálni."

2010. december 27. - Varázslat a gyerekeknek
December 21-én Criss százdollárosokat osztogatott az egyik helyi Boys & Girls Clubban. A teljesen megbűvölve figyelő gyerekeknek trükköket adott elő, aki eltalálta a számokat, kapott 100 dollárt Criss-től.

"Elég egy pillantás az arcukra és az ember rögtön megszereti az összeset. Imádták a varázslatot, különösen ennek az ünnepi időszaknak a varázslatát. Hogy is lettem volna képes arra, hogy ne adjak mindegyiküknek egy százast? Olyan boldogok, olyan hálásak, olyan büszkék voltak. Megtudtam, milyen Mikulásnak lenni. Olyan áldott vagyok, hogy megtehetem ezt. Megfizethetetlen pillanat volt, amire mindig emlékezni fogok."

Összesen 113 gyerek vett részt az eseményen, és Criss mindnek adott 100 dollárt, szóval összesen 11 300 dollárt adott oda, megfejelve a már korábban adományozott összegeket a Make-A-Wish és a Boys & Girls Club számára.

2011. május 04. - Még két kívánság teljesítve
A Make-A-Wish Foundation két, halálos beteg tinédzsere repült Las Vegasba, hogy megnézze a BeLIEve-et és találkozzon Criss-szel - ezzel múlt pénteken teljesült a kívánságuk.

"Nagyszerű volt előadni a műsort rájuk gondolva, de még jobb volt a show után a személyes találkozó velük és a családjaikkal. Micsoda nagyszerű inspiráló erőt képviselnek! Elképesztő erejük és bátorságuk van, amelyből mindannyian tanulhatunk."

2011. július 02. - Criss nagyszabású tervei
A MagicPlace.com-ról: "Mindenkinek nyújt valamit, én megpróbálom a tehetséges embereknek megadni az eszközt arra, hogy felfedezzék őket, olyan módon, hogy közben ne lihegjen senki a nyakukba, mint ahogy az velem történt, amikor a tévés karrierem során ezzel meg kellett küzdenem -- ez pedig megadja nekik a lehetőséget, hogy igazán kreatívak legyenek. A MagicPlace.com a szórakoztatás érdekes formáit fogja fejleszteni és kibontakoztatni.

Ez lesz a jövő, de mi ma mutatjuk meg, és nem várunk a holnapra. Nem arról van szó, hogy több tervre van szükségem. Nem kell ilyesmit tennem, és pénzre sincs szükségem. Ez valami olyan, ami iránt szenvedélyt érzek és pozitív erő akarok lenni, hogy inspiráljak embereket és hátrányos helyzetű gyerekeket, vagy bárkit, aki arról álmodik, hogy győzni fog.

Velünk vannak ezek az igazán sikeres emberek, hogy megadják az eszközt másoknak, saját víziójuk megvalósításához. Pozitív dolgokat teszünk ki és a jótékonysági szervezetem számára is segít pénzt gyűjteni. Olyan lehetőséget ad az embereknek ebben az üzletágban, amilyen nekem nem volt. 18 évig dolgoztam, hogy beérjen a siker. Most majd a MagicPlace.com le fogja rövidíteni ezt a folyamatot az embereknek."


Criss létrehozott egy Las Vegas bázisú bűvészakadémiát, a The Mindfreak Magic Academy-t, valódi osztályokkal. "Évente két alkalommal utaznak ide, de segíteni fog nekik abban, hogy a bűvészet az életük része legyen. Lesznek órák a bűvészet különböző szakterületeivel, és mi segíteni fogjuk őket, hogy megalkossák és megformálják a saját szerepléseiket, így pénzt tudnak keresni vele. Ha senki nem hallotta még a nevüket, akkor is sok pénzt tudnak keresni a bűvészkedéssel. Segíteni fogunk az embereknek elérni a legjobb előadást - a legjobbat, ami csak tőlük telik."

2011. szeptember 20. - Criss eljegyezte Sandrát
Hogy megünnepeljék az eljegyzésüket, a Las Vegas-i születésű Sandra ragaszkodott ahhoz, hogy Criss-szel elmenjen egy helyi árvaházba, amelyben 30 gyermekről gondoskodnak. A pár elutazott egy Costco raktáráruházig - ahol én magam is vásárolok, amikor Cabóban vagyok a Palmilla egyik villájában - mikrobuszokat és négy nyitott rakfelületű teherkocsit pakoltak tele élelemmel és tisztálkodószerekkel, hogy elvigyék a Casa Hogar árváinak.

2012. október 2. - Criss és David Copperfield együtt jótékonykodik
Criss és David karácsonykor a Las Vegas-i gyerekeket szeretné megsegíteni.

Criss: "Remélem, hogy megvalósítjuk, mert sok jót tudnánk tenni és példaként szolgálna. David és én mindketten hisszük, hogy sok pozitív dolgot tudunk megvalósítani, amely hatással lesz olyan gyerekekre, akiknek többre van szükségük mint csak a pénz."
David: "Criss és én nem vagyunk riválisok. Mindketten az MGM család tagjai vagyunk. Imádnék néhány meglepetésben részt venni, titokban ellátogatni kórházakba Criss-szel idén ünnepekkor. Semmi kamera, semmi nyilvánosság, csak néhány igazi varázslat a gyerekek számára."


Criss nagy állatbarát, évekeig hűséges társa volt Hammie nevű macskája is. | Bővebb infó: "állatok" címke alatt.

2012. október - Criss és oSo, a németjuhász
Criss a "The Morning Blend" című reggeli magazinban beszél arról, hogyan is fogadta örökbe oSo nevű kutyáját a Vegas Shepherd Rescue, német juhászokat mentő szervezettől.
2012. október - Gia kutya, akiből Chicklet lett :)
2012. október - The Morning Blend - képek oSóval
2012. október - Criss és oSo a The Morning Blendben, videó


LOYAL'Saturday 2012.11.17. - Kevin, a rákbeteg fiú is a stúdió vendége; többször is látta már a BeLIEve-et

2013. február 18. - Criss Angel igazi angyal
Criss Angel méltó a vezetéknevére - Criss, mint tudvalévő, a dél-nevadai Make-A-Wish Foundation nevű gyermekalapítvány támogatója. Nem veri nagydobra, csendesen, a színfalak mögött, de nagyon lelkesen teszi a dolgát.

Az alapítvány elnöke, Melissa Warren elmondása szerint:
"Criss Angel nemcsak a világ legjobb bűvésze, hanem a Make-A-Wish legnagylelkűbb támogatója a hírességek közül. Több, mint 40 kívánságot segített már valóra váltani. Soha nem mond nemet olyankor, amikor gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek kívánságának teljesítésére adódik lehetősége, és mindent megtesz. Ismert arról, hogy ehhez akár mentőt is küld a gyermekek számára - olyan gyermekeknek, akik másképpen nem hagyhatnák el az otthonukat, mert ágyhoz vannak kötve. Egy haldokló tinédzser lánynak megadta a mobilszámát is, és minden nap beszéltek egymással, amíg a lány meg nem halt. A Make-A-Wish számára Criss egy igazi Angyal!"További cikkek és hírek a témában a a "jótékonyság' címke alatt.Az alábbi videóban a Make-A-Wish alapítvány gyerekeinek tanít bűvésztrükköt.
"Mindenkinek értékelnie kellene az élete minden pillanatát" - Criss-t megkérdezik a halálos beteg gyerekek, hogyan tudja elviselni a fájdalmat, mivel ők minden nap injekcióstűk között élnek ... Criss tanácsot ad nekik, majd hozzáteszi, hogy amit a gyerekek nap, mint nap átélnek és kibírnak, igazán csodálatra méltó.