Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comMind-Body-Spirit"Ha az elme, a test és a lélek összhangban dolgozik, bármi lehetséges."


"A bűvészek lehetőségei többnyire korlátozottak.
Elő tudunk varázsolni és el tudunk tüntetni dolgokat. Tárgyakat tudunk egyik helyről a másikra mozgatni. Át tudunk alakítani egy tárgyat valami mássá. Szét tudunk rombolni valamit, majd újra összerakni, és be tudunk mutatni olyasmit, ami látszólag lehetetlen vagy dacol az univerzum természeti törvényeivel, például a gravitációval. Végsősorban, az eszünket tudjuk használni, hogy olyan jeleneteket alkossunk, amelyek azt a látszatot keltik, hogy valamilyen módon médiumok vagyunk, vagy természetfeletti képességekkel rendelkezünk, ami nem igaz. A bűvészettel kapcsolatos filozófiám a következő: Gondolj valami egészen lehetetlenre, aztán találd ki, hogyan valósítod meg. Ez nem egyszerű, de biztosan hozzájárul ahhoz, hogy a címlapra kerülj."

"Minden könyv, festmény, tévéműsor, dal, vagy film egy apró ötletmorzsával kezdődik, amelyet olyasvalaki táplál és fejleszt, akinek van egy víziója és látja a láthatatlant - aki tudja, hogy működni fog. Gondolj azokra a lehetetlen csodákra, amelyeket a mobiltelefonok, a televízió, vagy az internet nyújt. A feltalálóik víziói nélkül közülük egyik modern kori találmány sem valósult volna meg. A bűvész fogja a tudomány, a fizika, a fantázia elképzeléseit, és olyan módon adja elő, hogy téged, a közönséget ilyen kérdés feltételére késztet, 'Ezt meg hogyan csinálta?'"

"Az elmének elsöprő ereje van arra, hogy áthassa és befolyásolja életünk minden helyzetét. Hatalmas és korlátlan. Ha az elme, a test és a lélek együtt és harmonikusan dolgozik, bármi lehetséges. Igazán hiszek abban, hogy az elme irányítja a test minden mozzanatát. A test a szolgája. Szóval, ha az ember pozitívan gondolkodik, a teste pozitív módon fog reagálni bármely körülményre, vagy helyzetre. Ha negatív gondolkodású, akkor a teste engedni fog a negatív gondolatok hatásának. ...
Ez éppen olyan, mint az a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Én hiszek abban, hogy az vagy, amit gondolsz. Amit az elmédbe táplálsz, a tested követni fogja és hinni fog benne. Még a legbriliánsabb gyógyszer sem gyógyítja meg a testet, ha a beteg elméje elutasítja az együttműködést."

"Az agyat sokszor téves módon a testtől elkülönült létezőnek tekintik. A legtöbb ember számára az agy egy rejtély. Az a hely, ahová elrejtjük a személyes gondolatainkat és érzéseinket, ahol biztonságban tartjuk mások elől eldugva. Ahhoz, hogy higgyünk az elménk erejében, szükségessé teszi, hogy olyan dologban bízzunk, amelyet nem látunk - a hitben, vagy a lélekben. Mindenki képes arra, hogy erősebbé tegye az elméje erejét. Nincsen rá pirula, vagy titkos felfedezés. Az ember minél többet megért önmagával kapcsolatban, annál közelebb kerül ahhoz, hogy belépjen a saját menedékébe, és megerősítse az elméjét, a testét és a lelkét."

"Fiatal, feltörekvő amatőr bűvészként elkezdtem érdeklődni az elme, a test és a lélek közötti kapcsolat iránt. Hányszor van az embernek rossz hangulata, és egyetlen, rádióban felcsendülő dal fordít a napján? Ha a zene képes megkönnyíteni egy bonyolult helyzetet, akkor egy lehetetlen tett is biztosan képes ugyanerre."

"Mivel az elme ereje a legtöbb mutatványom során hatalmas szerepet játszik, értelme volt tanulmányozni a működését, hogy jobb előadóvá váljak."
...
"Karrierem során rengetegszer előfordult, hogy az elmém azt próbálta közvetíteni a testemnek, hogy amit tenni fogok, az nem természetes. Ellentmondott mindannak, amit az agyam logikusnak, biztonságosnak, veszélytelennek és ésszerűnek gondolt."
...
"Egész egyszerűen nincs helye a negativitásnak előadás közben. Nem engedhetem meg magamnak, hogy morbid gondolataim legyenek. Ha megteszem, ezek a gondolatok elszabadulhatnak. Nagyon lelkiismeretesen kell kordában tartanom őket, különben áthatják az egész lényemet, és ellentétes hatást váltanak ki, mint ami kell ahhoz, hogy befejezzem a mutatványt."
...
"Ha az elme, a test és a lélek nincsen csúcsformában, az ember saját maga sem lesz soha csúcsformában. Ez az, amikor megsérül az ember. Ha fizikailag nem állok készen egy bemutatóra, tudom, hogy nem leszek képes végrehajtani a szükséges technikai részét sem. Ha érzelmi tehert cipelek, meg kell tőle tisztítanom az elmémet és arra összpontosítanom, amit tennem kell azért, hogy túljussak az adott feladaton. Mentálisan ki kell taszítanom azt a dolgot a fejemből. Esetemben ez általában élet-halál kérdés. Bárki, aki valaha dolgozott velem tudja, hogy mielőtt megkísérlek egy különösen veszélyes mutatványt, rendkívül összpontosított állapotban vagyok. Ez nem a megfelelő idő arra, hogy bárki is megpróbáljon beszélni hozzám. Amikor ilyen állapotban vagyok, nem akarok mást hallani a saját gondolataimon kívül. Ez egy kritikus pont azzal kapcsolatban, hogy a megfelelő helyen legyek, a megfelelő elmeállapotban."


| Lásd még: Apa, félelem |