Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Criss-t kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide Criss Starity adatlapjához!

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange.
The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows: A&E.com,CrissAngel.com/APWI, Luxor.com, CirqueDuSoleil.com. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.

Az Elmecsúfoló.net egy rajongói oldal, amely szórakoztatás és tájékoztatás céljából jött létre. A honlapon található képek, videók, hangfájlok az érintett filmes cégek, kiadók, műsorok tulajdonai, közlésük anyagi hasznot nem hoz az oldal készítőjének számára. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (elmecsufolo.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Elmecsúfoló | 2008-2018 |
elmecsufolo [@] gmail . comBeLIEve sorozat2013. októberében indult az új, BeLIEve című tévésorozat a Spike TV-n.

A tárgyalások 2011 ősze óta folytak, információkat a hírblogban a Believe sorozat címke alatt találsz.

Criss: "Újra itt vagyunk -- nagyobbak és elvetemültebbek vagyunk. Egy teljesen más arculattal, érzéssel és koncepcióval. A bűvészet mögé és egy titkos társaságba pillantunk be. Meg fogjuk teremteni a 'hogyan' és a 'hűha' faktort hihetetlen csapatunk és vendégsztárjaink segítségével. Megmutatjuk azt a folyamatot, ahogyan megfogannak a gondolatok és ahogyan felépítjük a trükköket, leleplezzük az alapelveket és még néhány csodálatos trükköt is megtanítunk. Plusz megkísérlem eddigi karrierem leghihetetlenebb, észbontó mutatványait."


1. évad | 2013 |


1. rész - Cement Grave

A kettévágott test továbbfejlesztett verziója: felsőtestcsere egy közparkban. Cérnabefűzés, optikai csalódások magyarázata, borotvapenge trükk kicsit másképp, tetkó életre keltése, katona hazatérése. Fő téma: cementsírból szabadulás.
_____________________________________________________________

2. rész - Blind

Eltűnés egy szeméttelepen, a pénzérmés karfelvágós trükk ezúttal papírpénzzel, kártyás trükk magyarázata, kártyakitalálás. Fő téma: vakon a magasban séta egy acélgerendán egyensúlyozva, majd egy másikra átlépve.
_____________________________________________________________

3. rész - Bullet Catch

Közpark: nemcsak lebegtetés, hanem el is tűnik az alany. Kóla-narancs trükk, optikai csalódások trükk magyarázat, lebegés egy reptéren, újságpapír égetés, hellsztromizmus technika a késes mutatványhoz. Fő téma: egy valódi puskagolyó kézzel való elkapása.
_____________________________________________________________

4. rész - Raise the Dead

Döglött galamb feltámasztása, egy nő felnyársalása, a lefejezős trükk magyarázata perspektíva segítségével, vudubaba trükk továbbfejlesztve, vámpíros könyves mutatvány, tű-cérna-köldök. Fő téma: halottkeltés.
_____________________________________________________________

5. rész - Levitate Shaq

Helycserés trükk egy parkban, kávélebegtetés, egy kisfiú lebegtetése, figyelemelterelés felsőfokon. A hamus trükk leleplezése, egyensúlyozás hipnózisban, érme a mobilban. Fő téma: Shaquille O'Neal kosárlabdasztár lebegtetése.
_____________________________________________________________

6. rész - Alligator Torture Escape

Egy elnöki telefon-lebegtetés, ceruza és pénzérme, galambbá változó álarc, só-bors trükk, lebegés papucsban. Ismét hellsztromizmus technika, a tét ezúttal egymillió dollár. Fő téma: szabadulás, mielőtt krokodilkajává válna.
_____________________________________________________________

7. rész - Lord of Illusions

Az utcán sétálók félelmei, lány kardhegyeken, egy kukoricaszem vándorútja, Jézus arca egy csipszen. Színes pöttyök, avagy egy mindig beváló kártyatrükk magyarázata, és szókirakós kosarasokkal. Fő téma: kardeső, avagy a Halál Asztala.
_____________________________________________________________

8. rész - Double Straight Jacket

Kendő: szájon be, nyakon ki. Séta egy asztalterítőn, mobiltelefon-torony és Stella néni kártyatrükkje, amivel elindult Criss karrierje. Fő téma: szabadulás fejjel lefelé lógva, dupla kényszerzubbonyból. (Nem várt következményekkel.)
_____________________________________________________________

9. rész - Elephant Herd Vanish

Criss vakon vezet a házától a Luxorig, lépkedő plüsselefánt, érzéki csalódás: kutyából fotó. Papírpénzen átfúródó ceruza, Krystyn nagy estéje, krékerből hal. Fő téma: négy elefánt eltüntetése egy sportpályán.
_____________________________________________________________

10. rész - Ship Appearance

Egy gyűrű jégkockába fagy, méghozzá Criss szájában. Négy pénzérme üvegpohárba kerül, villanykörte lebegtetés. Utazás Cabo San Lucasba, Mexikóba. Lebegés a szálloda teraszán, egy vendég villámgyorsan felkerül az emeleti átjáróba, a strandon hirtelen ott terem a csapat. Fő téma: a semmiből előtűnő hajó.